Städmani och sju-barnsliv

Klockan halv nio träffades jag och vacker-bästis för att gå en promenad med våra vilda hundar. Eftersom jag är gravid (nähe?) och vacker-bästis tok-förkyld så tog 6 km hela 90 minuter att gå. Fast det blev ju 90 minuter för vildhundarna att rusa runt på. Bra!

Väl hemma åt militärpappan och jag god helgfrukost. Igen. Mums! Sen städade jag lite. Har kommit in i det beteende jag hade för flera år sedan, men haft uppehåll från ett tag, nämligen att det är så himla skönt att städa när det ännu inte blivit smutsigt. Har städat tre gånger denna vecka… och då menar jag dammsugat (tuff-bästis benämning med a istället för i, gulligt tycker jag) , dammtorkat och torkat golvet. Underbart! Blev så upplyft av detta så jag genast sprang till affären för att köpa nya rengöringsmedel att röja loss med!

Jag blir så otroligt tillfredställd av att ha det skinande rent runt omkring mig! Endel säger att det är sjukligt. Men jag trivs! Och för er som tycker att detta är sjukligt: Ni skulle bara känna mig bättre. Oj, oj, oj… Jag är en mycket sjuk människa i så fall, ni skulle bara veta!

Det var lite tyst och lugnt här hemma för min smak och Militärpappan hade kvalitetstid med sin dator (fotbollsspel) så jag drog hem till Faster med tre små barn och ytterligare fyra på besök. Där var det fullt ös, kan man säga! En timme räckte för att fylla på mitt begär efter livlighet och jag åkte hem igen. Då kom Galenpanna och en annan gammal klasskompis för att gå ännu en hundpromenad och stannade kvar för en kopp te. Mycket trevligt!

Mat inmundigad, räkningar betalade, tre timmars arbete som jag låg efter med från förra veckan och en OS-final senare känner jag mig mer än nöjd med dagen! Nu hägrar sängen och imorgon väntar stressigaste dagen på veckan. I like!

One thought on “Städmani och sju-barnsliv

  1. Nej blodpuddingen är ingen favorit hos mig heller men jag vill slippa äta två järntabletter om dagen så jag äter blodpudding några dagar i veckan…

    Jag har aldrig haft riktig städmani förut, även om jag mår dåligt när det är skitigt hemma, men nu känner jag hur jag börjar fixa och dona hela tiden, det är väl det som kallas att boa inför bebisens ankomst? Dammsuga är dock något jag undviker för jag får otroligt ont i ryggen! Sist fick jag t o m sammandragningar av att dammsuga!
    När ska du till mvc nästa gång?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *