Stans bästa x 4

image

Sitter på Wayne’s och smuttar på stans bästa latte medan jag väntar på att vår middag; stans bästa sushi ska bli klar. Kommer nyss från 80 min thaimassage, stans bästa såklart! Är det fredag så är det!

Köpte mig en chokladboll till latten, men tog bara en tugga. Fy satan vad söt den var! Totalt oätbar. Så den kan de trycka ihop igen och rulla i lite ny kokos och sälja till nästkommande. För det är väl så det går till?

En annan sak som kan vara stans bästa idag är att jag nu gått ner alla 30 kg jag gick upp under min graviditet med Tilia! Hur bra är inte det då?! Ikväll kommer ett inlägg om det, sådär lagom till fredagssvullandet!

3 thoughts on “Stans bästa x 4

  1. Nej nej nej! Inte whynes!!! Du måste testa Gelato nästa gång, mer både själ och hjärta…
    Kram kram och grattis till de 30! Skälv jobbar jag mig stadigt uppåt… 🙂

    • Jasså, Gelato är alltså bra?! Ska testa det nästa gång då! Jag tänkte mig att det var samma ägare (och samma kaffe latte) som på 1344och den gillar jag inte. Tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *