Stockholms bästa tapas!

image

Jag älskar tapas! Älskar att det är lite av varje, så man hinner liksom aldrig tröttna. Mer sukta efter mer på något sätt.

image

När jag frågat mig för efter den godaste tapasen har jag fått flera svar men Sardin på Nytorget har lockat mig mest att testa. När jag väl fått med mig ett gäng dit, visade sig snarare lögn att få plats. Stället är ungefär mindre än mitt sovrum och man kan såklart inte boka bord.

image

Militärpappan och jag gick dit igår med hopp om att få plats och trots lönehelg och lördag fick vi plats! Lycka! Vi kom först 20.30 och det kan ju ha med saken att göra, men det var många som fick vända i dörren under den tid som vi satt där.

Vi beställde in sex stycken tapas att dela på och det var helt ljuvligt gott! Allt var fantastiskt! Maten, stämningen, den härligt personliga personalen. En sådan fullträff! Och jag vill dit igen. Varje dag!

image

Deras hommus till färskt bröd var sagolik! Och så de baconlindade dadlarna… Och Bikini, det vill säga grillad toast med mozzarella,  tryffelolja och serrano. Risotton var också fantastiskt god.

image

Och så en sagolik pavlova med röda bär och passionssås på det. Hittar inte ord.

Du måste dit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *