Tillbaka!!

imageBloggen har legat nere under månader och stundom har det känts ganska skönt, välbehövligt på något sätt, men mestadels har det känts konstigt och som att något fattas mig. Att få skriva!

Ni är många som hört av er via mejl och undrat vad som händer. Livet, är svaret. Prioriteringar och fokuseringar. Men nu är de tekniska bitarna lösta och jag är tillbaka på militärmamman.com. Hoppas ni är kvar?!

Sedan sist har det hänt en hel del saker. Som att jag studerat klart i Stockholm och är tillbaka i Karlskrona. Att jag just nu läser marintaktik och skriver uppsats i sociologi vid sidan av. Krigsvetenskap visade sig vara ett mycket intressant ämne och jag ser fram emot att fortsätta studera det, även om det dröjer tills jag är där igen.

Det är mysigt att vara hemma hos barnen igen och nu byter vi roller för ett tag och Militärpappan åker lite hej vilt igen. Matlagning för att mätta små munnar, vänner som i att älska, träningspass som i att ta vara på chanserna som ges, vardagsmotion som i att cykla till jobbet, planering som i att ha koll på läget och röra sig mot sina mål. Älska, som i att välja att se det fina.

I övrigt så är det bara att jacka i, tror jag. Vi kommer nog ikapp allteftersom. Nu kör vi!

4 thoughts on “Tillbaka!!

  1. Jajemen, jag är kvar!
    Förstår att det finns andra saker som tar tid och är viktigare än bloggen men får man vara lite självisk så ser jag fram emot kommande inlägg!
    Och kul med lite nya bilder från hemtrakterna, speciellt nu på våren 🙂

  2. Kul att du är tillbaka. Ex flottist o ex karlskronit som uppskattar din blogg mycket. Keep up the good work

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *