Storytel som sällskap

Via Buzzador får jag möjlighet att emellanåt prova lite olika produkter mot att jag ger min objektiva syn på varan, saken eller tjänsten. I början av juni fick jag förmånen att buzza Storytel. Jag har alltid velat testa Storytel, men inte riktigt kommit mig för att köpa tjänsten. Men nu så!

Det finns en uppsjö av böcker på Storytel och jag har lyssnat på flera stycken. Jag gör det när jag är ute och går promenader, ibland när jag springer, när jag viker tvätt, städar och när jag kör bil. Det finns så mycket tid i de momenten! Tid att lyssna. Älskar´t! 

Bland annat har jag lyssnat till Petter Stordalens ”Min hemlighet”, Lotta Lundgrens ”Tio lektioner i matlagning” och E.L James ”Fifty Shades Freed”. Elise och Tilia har både lyssnat på Martin Widmarks ”Lassemajas detektivbyrå” och jag har läst flera av böckerna för dem från e-böcker som också fanns att tillgå via Storytell.

Jag är jättenöjd med tjänsten och tycker att det är ett alldeles utmärkt sätt att tillgodogöra sig böcker för de som inte vill eller kan läsa. Eller för alla oss som gärna lyssnar och gör annat samtidigt. Jag kan definitivt tänka mig en fortsättning på medlemskapet i Storytel, men det får bli efter sommaren. Nu har jag fullt upp med att lyssna till alla sommarpratare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *