Ridning och bautakalas!


Barnen och jag hyrde ponnyer tillsammans med en av Elises kompisar idag. Vi var på Backadala hästgård utanför Kättiljsmåla och barnen skrittade en sväng i skogen på varsin ursnäll shettis! Vi vuxna ledde varsin häst och barnen verkade älska det! Efteråt åt vi medhavd lunch vid en sjö och busade vid vattnet. Åh, du älskade sommar!

Som gammal hästtjej tycker jag att det är otroligt viktigt att barnen redan från start lär sig att det är en hel del pyssel och jobb med att ha häst. Här borstar Tilia sin shettis för dagen.  

Igår var vi på en herrejösses-fest som jag från början trodde var en liten namngivningsfest, men som visade sig mer vara en bauta-fest med hundra (!) gäster. Idag när jag vaknade såg jag via sociala medier att det var en pre-bröllopsfest som jag hade varit på. Trots att min magkänsla sa det till mig hela kvällen, blev jag ändå så överraskad! Vi stannade i alla fall i över åtta timmar, hittade massor av lekkamrater och hade hur trevligt som helst! 

Så fantastiska människor, så olika mig och ändå så lika. Coolt, lite skrämmande och så himla inspirerande på samma gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *