Tabatalöpning

image

Jag hann med ett skönt löppass nu på kvällen efter Elise hade somnat. Perfekt sätt att stressa ner och koppla av! Bara jag och Vackraste hunden och skogens sus. Under den 50 min långa rundan stötte vi inte på en enda människa. Perfekt!

Och det här med löpning i Tabataintervaller, vilket underbart påfund! Det känns knappt att man springer och ändå är man väldigt trött när man är klar. Jag hinner inte dö på 20 sekunders löpning och på 10 sekunders rask gång hinner jag återhämta mig. Perfekt! Idag kände jag för första gången sedan jag började springa efter Tilias förlossning att jag kunde gasa på och få ett bättre löpsteg. Älskar’t!

Ni måste testa!

2 thoughts on “Tabatalöpning

  1. Tabatlöpning? Är det just det du beskriver, 20 sekunders löpning och 10 sekunders promenad? Hur snabbt löper man när man löper (full fräs, eller bara ta ut stegen ordentligt?). Jag har kommit igång med mitt joggande, men låååångt ifrån så effektivt. Vill ta det till en ny nivå, träna mer kondis än bara bekvämt lunk. Tips mottages tacksamt 🙂

    Märker också att jag inte besökt din fina sajt på ett tag. Vacker familj, vackra döttrar och vacker du. Blir glad av din positiva inställning till livet. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *