Tilia Ida-Sofi

Idag döptes Tilia i Amiralitetskyrkan i Karlskrona, Sveriges äldsta bevarade träkyrka där även jag är döpt och konfirmerad. Det blev en väldigt lyckad dag och vi är nöjda på alla sätt och vis! Finaste dopklänningen, bästa prästen, godaste maten, vackraste tårtorna, härligaste släkten, underbaraste vännerna, fantastiska presenter och bedårande barn!!

Tilia fick idag heta Tilia Ida-Sofi. Tilia efter en kvinna i Militärpappans släktträd så långt tillbaka som på 1640-talet! Och Ida-Sofi efter min morfars mamma. 

Tilia och hennes fadder Vackerbästis

Tilia och hennes fadder Vackerbästis. Dopkläningen är sydd till mig och jag bar den på mitt eget dop. Därefter min syster, min bror, Elise och idag Tilia.

"Hallå, jag kvävs här uppe! Allt fluff åker liksom upp i kinderna!"

"Hallå, jag kvävs här uppe! Allt fluff åker liksom upp i kinderna!"

Alla utom Militärmamman

Alla utom Militärmamman

Det tar på krafterna att döpas

Det tar på krafterna att döpas

Efter dopet träffades vi i församlingshemmet för att äta och fika. Mina föräldrar hade lagat en fantastiskt god buffé med alla möjliga godsaker! Militärpappan och jag har inte behövt lägga en tanke på det här med mat och tårtor och det har varit guld värt! Tusen tack!!

Buffé

Buffé

Fantastiska tårtor!

Fantastiska tårtor!

Tårta

Tilia spanade in de fina kreationerna

Tilia spanade in de fina kreationerna

Finaste Storasyster!

Finaste Storasyster!

<3 <3

<3 <3

<3 <3 <3

<3 <3 <3

Elise

Elise fick med lite presenter. Bland annat dessa coola spindelfoppisar!

Elise fick med lite presenter. Bland annat dessa coola spindelfoppisar!

Klänning

Tack alla för en mycket fin dag!

13 thoughts on “Tilia Ida-Sofi

  1. Vilket fint dop det verkar ha varit, tyckte Tilia om uppståndelsen? Tårtorna var ju bara så himla söta! Vilka snälla föräldrar du har!

    • Tårtorna har en thailändsk kvinna gjort. Min mamma stötte på henne på ett bröllop för ett tag sedan. Hon har gjort dem hemma.

  2. Helt underbart och jag älskar ju Tilia (namnet alltså – fast barnet är ju också jäkla fin). Både Lilla A och E har ju alla övriga namn från släkten, betydelsen för As förnamn och ett av Es mellannamn är densamma. Lite mysigt så.. 🙂 Galet fina bilder!

  3. Vilka underbara bilder!! Och vilka fina tårtor!! Var har du köpt storasysters bedårande klänning!? Vill ha till min lilla tös:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *