Testar igen

image

image

Ursäkta för dålig uppdatering! Jag har inte fått till det här med att kunna blogga till nya bloggen från mobilen. Men nu har jag det, tror jag, så detta är ett litet test! Jag bloggar nästan oavkortat från telefonen under dagtid dels för att det går snabbt, dels för att jag enkelt kan visa er vad som pågår här och nu samt även för att det inte funkar att sitta vid datorn när jag är ensam med Elise.

Ikväll hoppas jag kunna publicera ett inlägg om vår härliga helg! Bilderna på barnen är från igår när vi kom hem från dagens äventyr.

One thought on “Testar igen

  1. Men HERREGUD så fint! Åh. Nu fick jag ju genast prestationsångest igen.. 😉 Jäkla mumari alltså (OBS – det där var alltså beröm om du läser det).

    Jag har också haft lite svårt att få till själva bloggningen via telefon, men nu tar jag mig lite tid att försöka få till lite saker så får vi se. Jag boar in mig i bloggen och ser om jag är nöjd eller inte. Man vet aldrig med mig.. 😉

    Och om ni kommer på hur man automatiskt redirectar alla läsare vidare till nya adressen från den gamla får du gärna skrika till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *