Tilia 8 månader

image

Jo, nu är hon ju snart nio månader, men än så länge bara åtta och det ska jag skriva om här.

Tilia kan: 

Stå i krypställning och gunga där för att falla pladask på mage när hon försöker krypa.

Säga Mamma, Pappa, Tatt tatt (tack tack)

Tilia tycker om:

Att äta.

Att tugga på en tandborste

Att stå upp (vi passar bakom)

Dansa

Tilia tycker inte om:

Att vänta på välling. Det kan vara det värsta – ever. Och när den tar slut. Hon blir vansinnig! Någon dag ska jag filma för det där vill jag komma ihåg.

Vikt: 11140 gram

Längd: Vet ej

Tilia…

Har storlek 80 i kläder och nummer fem i Liberos blöjor.

Rutinerna är samma som för en månad sedan fast hon har börjat vägra att bli matad, hon kan nämligen själv. När en sked närmar sig munnen slår hon bort den snabbt så det stänker i hela köket… Det gäller att finta henne med brödsmulor eller makaroner som hon kan pilla i sig själv.

I krypställning kan hon stå väldigt länge men kan inte krypa iväg ännu. Efter kvällsbadet busar vi i vår säng och då slänger hon sig fullkomligt galet med huvudet före. Hon Älskar det!

Tilia vinkar jättesött med sin lilla hand mot alla vi möter eller när hon ser Elise på andra sidan rummet. Hon är nästan jämt väldigt glad och nöjd. Och tung. När vi ska byta blöja och när det vankas välling är hon fullkomligt vansinnig och skriker och ”skäller på oss” med så fort vällingflaskan når munnen eller blöjbytet är över är hon som förbytt igen. Hennes största idol är storasystern och hon älskar när Elise involverar henne i sina lekar!

image

Finaste, goaste Lillasyster Tilia!

6 thoughts on “Tilia 8 månader

  1. Herretid!! Vilken söt unge!!:) Sättet att bära halsband är nog en trend bland 2 åringar just nu.. Gick själv omkring med ett halsband på d viset häromdagen som Vilda så fint stylat mig med!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *