God morgon

image

Elise hade nog lite feber i natt men har varit pigg nu på morgonen. Vi är hemma från förskolan för säkerhets skull och pärlar, tittar på Lotta på Bråkmakaregatan och styr och ställer med Lillasyster.

Tilia som numera vägrar låta sig matas fick yoggi och fruktpuré i en liten nappflaska som jag klippt upp ett stort hål i nappen på så det ska rinna lättare. Perfekt förmiddagsfika men lite brödbitar till! Hon pillar i sig allt själv utan något som helst kladd. Jag hann till och med äta frukost med barnen idag!

Igår var jag hos läkaren för att kolla upp mina polyper i näsan och röntgen visade, inte så oväntat, att det fanns fullt av polyper och väldigt lite luft i min näsa. Nu ska jag köra en intensivkur med cortisondroppar några veckor och tillbaka på återbesök nästa år så får vi se om det hjälpt eller om det måste till en operation för att jag ska kunna andas genom näsan och känna mer smak igen.

Den som lever får se helt enkelt!

6 thoughts on “God morgon

    • Jo, det skulle vara skönt, tycker jag! Läkaren vill dock att vi testar detta först för att ev undvika operation. Om man opererar kommer de tillbaka ändå så jag måste medicinera oavsett.

  1. Hej! Usch krya på er!
    Jag har en nästan jämngammal son med Tilia 🙂 och undrar gällande mjölkprodukter. Är det ok att ge mjölkprodukter till barn under ett år? Jag VILL ge men samtidigt så gnager det i bakhuvudet ”inte under ett år”. Vi kanske får olika information från olika BVC? Svårt det här!

    • Här på BVC säger de att man ska börja lite vid 8 mån. Det finns även yoggi att köpa bland barnmaten fr 8 mån. Vi ger Tilia yoggi och ibland lite mjölk el grädde i maten. Funkar fint för oss!

  2. Vilken härlig känsla att kunna äta frukost tillsammans med barnen! Fast det gör jag i princip med. Eller med ett av barnen i alla fall. Jag gör i ordning M:s macka och F:s gröt. Sen matar jag F och när han är klar får han lite bröd som efterrätt och då passar jag på att äta frukost. M har oftast allt utom bråttom, så jag får äta min frukost tillsammans med henne. Så funkar det hos oss 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *