Tillbaka hemma!

image

Verkligheten kallar och plötsligt var jag hemma igen! Tjugofem timmars bussresa senare stod Elise och Tilia i dörren och gav mig världens längsta kram och ingen ville riktigt släppa taget. Känslan att komma hem till familjen var förstås helt underbar! 

image

Vi har varit lediga hela familjen i några dagar och myst mest hela tiden. Det gäller att passa på för snart drar vi åt olika håll igen, så tiden tillsammans är värdfull. Och tiden man kan få för sig själv är värdefull den med, fast på ett annat sätt.

image

Igår besökte vi Ronneby Brunnspark. Det är så himla vackert där och vi lekte i lekparken, sprang på stora gräsytor och tittade på vattenfall. Och så fikade vi såklart på Café Mandeltårtan,  Blekinges i särklass bästa fik!

image

I fredags packade vi med oss lunchen och tog en sväng med båten. En väldigt lyckad och härlig eftermiddag i Karlskrona skärgård med två mestadels glada barn.

image

image

image

image

image

Man skulle kanske kunna tro att allt är guld och gröna skogar när man varit borta några dagar sådär, eller veckor för den delen… att barnen är lyckligast i världen eller så… tja, det går ju lite upp och ner det där…

image

Men ibland så!

image

image

Mina rabarber hade i alla fall växt sig mer eller mindre abnorma! Så, mycket har hänt och mer kommer hända!

image

Välkommen tillbaka du trogne läsare! Nu kör vi igen!!

One thought on “Tillbaka hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *