Tillbaka i boxen!

image

Det var nästan ett år sedan sist men i onsdags vågade jag mig till crossfitboxen igen trots att jag inte är bra i min höft. Jag modifierade med endel övningar så att inte höften skulle ta skada eller ens kännas av och det gick kanon! OCH det höll hela natten och såhär ett par dagar senare har jag inte ont heller. Tjoho!! Min höft är annars så oberäknelig. Lite så det känns som att det är en del som inte tillhör mig,  jag har stenkoll på resten av kroppen!

I övrigt flyger tiden här, som vanligt! Bra saker, jobbiga händelser, glada barn, kärlek, fina vänner, mycket jobb och alldeles för sena kvällar. Jag vet att jag ställt frågan här förut, men alltså på riktigt, exakt När tilldelas dygnet fler timmar?

Är inne på min åttonde termin på Linnéuniversitetet nu och ska ägna hela våren åt att skriva självständigt arbete. Ska bli så intressant! Som en extra morot till detta fick jag ett stipendium på ett par tusen från en fond inom Försvarsmakten. Glädjande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *