Där i väntrummet bland de andra skeletten

image

Jag är så glad att höften fixade crossfitpasset häromdagen och det svåraste just nu är att hålla mig från boxen. Jag vill ju bara köra på!! Men måste, måste, måste starta detta låååångsamt. Och just det där med långsamhet är inte min starkaste sida… men det är kanske på god väg att bli?

Faktum är att jag denna vecka röntgats fler gånger än tränat. Bara det!

Och jag är inte på något sätt smärtfri, men ser väldigt positivt på att höften inte börjar värka efter ett visst träningspass, vilket varit ett av de mest mentalt jobbiga sakerna i denna karusell.

Dessutom väldigt komiskt att sitta i ett väntrum för skelett. Det är ju inte varje dag menar jag!

One thought on “Där i väntrummet bland de andra skeletten

  1. Åh, jag har också problem med min höft. Det är så jäkla enerverande när den ibland helt plötsligt gör ont, utan att man egentligen gjort något speciellt. Okej att jag får ont när jag springer, då vet jag ju det, men att plötsligt få ont av att gå från kontoret till lunchrummet liksom. What’s up with that! Jag måste också söka hjälp igen för så här kan man inte ha det. För mig är det förmodligen ett muskelfäste långt upp på framsida höft som gör ont, blir överansträngt eller inflammerat, så fort träningen går bra och rullar på. Hämmande och frustrerande! Hoppas verkligen de hittar orsaken till vår smärta och skadorna och kan åtgärda enkelt och snabbt! Håller tumme!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *