Tiokilosgränsen spräckt

image

Jo men så att… 10 180 gram vägde den lilla sexmånadersungen. Och 71 cm lång var hon. Men så äter hon som en åttamånaders också! (Häst alltså…) En spruta i vardera ben och två Kalle Anka -plåster senare tog vi en promenad till Coop för att köpa lite varor som jag glömde på bandet men det kom jag på efter en kilometer och vände tillbaka för att hämta dem igen. När jag kom hem märkte jag att vi tappat Tilias mössa så det var bara att vända ännu en gång. Den låg en kilometer hemifrån. Sen gick vi till förskolan och hämtade Elise.

Så jag har mest gått idag, många timmar och en halvtimme av den tiden sprang jag för att jag visste redan i morse att jag inte skulle ha möjlighet att träna ikväll. Och så har jag varit på powerwalk med hunden. Så jag fick ihop en bra träningsdag tillslut ändå!

Imorgon väntar träning med mammorna i lekparken intill Lyckåvallen igen. Klockan 19.00 om det är någon läsare som vill droppa förbi!

image

8 thoughts on “Tiokilosgränsen spräckt

  1. JA härligt, för inget är så tradigt som en liten matvägrare. Tack för dina tips! ska skriva dom och hänga på kylen
    Sex i familjen var ett eget namn, jag hade staplat så fint men sen blev allt en ihopskriven text när jag tryckte på publicera? kram

  2. Oh my, 10 pannor! Härligt! Jag fattar ju att hon måste äta som en häst, vad skönt det måste vara att slippa truga och oroa sig för vikt. Tyra var en riktig tunnis, så jag är så glad för våran knubbis på 9,5 kg. Älskar låren!

  3. Jag hade också hoppats på en matglad unge, detta eviga tjatande vid matbordet med Kasper gör mig smått galen. Han har alltid varit tunn, vägde 8,8 kg på 1-årskontrollen. Och nu 15 kg vid 4,5 års ålder. Inga byxor sitter på om man säger så.. 🙂

  4. Åh herreminjisses – godingen! Men jag är så galet tacksam för barn som äter, ja du vet. Kanske har vår snart 8-månaders passerat 8 kilo nu? Men några 10 pannor är hon inte i närheten av (helt sjukt ju att A vägde 10 för bara några månader sen).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *