Tjejhelg med träningsfokus

Militärpappan har åkt på fiskehelg med Militärkompisarna, barnen är hos Frökenfarmor och Målarfarfar och kvar hemma blir jag och Undra. Vackerbästis, som är min andra hälft i Kustjagaren, kommer ikväll och stannar hela helgen och tillsammans ska vi träna så mycket vi orkar!

image

Teamet.

Vi har varsin träningsplanering och har sprungit mycket ihop för flera år sedan men det blir väldigt sällan nu när vi bor i olika städer. Eftersom vi är ett team i Kustjagaren och ska klara tävlingen tillsammans är gemensamma träningar guld värda för oss. Det som väger upp är att vi känner varandra väldigt bra, är inkännande och kan liksom läsa varandras tankar lite. Vi är båda tjurskalliga och gillar tuffa tag, raka rör och ärlighet. Vi både sporrar och stöttar varandra på samma gång och så ser vi väldigt mycket fram emot detta lopp som är vårt livs största träningsutmaning hittills!

Pirr pirr!! 

I helgen ska vi springa intervaller i backe, simma i simhallen, styrketräna, gå eller cykla delar av tävlingsbanan och testspringa med snodd mellan oss. Och så ska vi sova över och prata ikapp och äta god mat och bara ha det härligt!

Sa jag att jag ser fram emot helgen?!

3 thoughts on “Tjejhelg med träningsfokus

  1. hej! skulle behöva komma i kontakt med dig kan du maila mig? // Petra
    härligt med träningshelg 🙂 hoppas ni får fint väder här ar det spl, snö och regn omvartannat

  2. Elastisk, gärna med lätta karbinhakar i ändarna, typ 4 för 10 kr på Coop. Runt midjorna en rem var och så hakar ni i snodden när det behövs. Ingen håller den i handen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *