Tjejmiddag

Igår kväll var jag på fest för att fira Evelina som fyllde 30 år! Det var bara tjejer där, roligt tycker jag som omväxling till jobbets alla män. Hon bjöd på grillad färsk tonfisk med risotto och chokladfondant till efterrätt, värsta lyxen alltså! Jag öppnade även mina livs första ostron och slurpade i mig ett till fördrinken, som för min del bestod av Ramlösa. Smaskens!

De tjejer som skulle vidare ut på stan fick plats i min bil och jag skjutsade in dem till stan innan jag åkte hem till den väldigt förkylda Militärpappan och en sovande Elise.

Kvällen var jättetrevlig och gav mig massa ny energi! Inte för att jag har någon som helst energibrist just nu men förhoppningsvis lägger det sig i energireserven.

Idag bakar jag päronbiskvier åt min mormor som frågade  mig om jag kunde hjälpa henne med det inför någon fika hon skulle stå för i veckan för tanterna. Och det gör jag så gärna! Jag älskar att baka och jag älskar min mormor! Mer om det får ni lite senare.

Redo för fest

Redo för fest

4 thoughts on “Tjejmiddag

  1. Snygg klänning, snygg Militärmamma och biskvierna lät ju mycket goda även om de kanske tar lite väl mycket tid… Jag har gjort utan päron någon gång, de blev inte heller något snygga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *