Tomtegröt och päronsplitt på menyn

Årets första

Årets första

Elise har varit bättre idag och inte spytt någonting. Hon är fortfarande inte bra i magen, men hon är väldigt mycket piggare. Vid frukosten satt hon och slängde ner all sin mat och sitt porslin i golvet och sa ”UJ!” och tittade på mig och pekade. Då är man på bättringsvägen, tycker jag!

I övrigt har vi burit upp adventsstjärnorna men inte hunnit sätta dem på plats utan det gör vi imorgon. Elise har sorterat julgranskulor, pennor, bestick och skruvar i olika högar och velat bli runtkörd i sin Bobbycar, vilket jag såklart har gjort. Jag har även kokat tomtegröt och Elise åt i alla fall lite. En päronsplitt slank också ner under dagen och stuvade makaroner. Bara festligheter här hemma och så får det bli när man är sjuk. Fokuset har legat på att få i henne mat och vätska, oavsett vad och det har funkat bra.

Livets första

Livets första

Mamma, varför har jag aldrig fått det här innan?!

Mamma, varför har jag aldrig fått det här innan?!

Under kvällen har Militärmorfar varit här en stund och satt upp lite krokar i duschrummet i källaren. Helst skulle vi vilja göra om allt där nere, också, men det finns annat som prioriteras före så lite upp-piffning med mattor, nya duschdraperier, krokar och små om målningar få räcka för nu. Jag är inte klar än men det ser genast mycket trevligare ut!

7 thoughts on “Tomtegröt och päronsplitt på menyn

  1. Skönt att hon mår bättre nu även om magen tar ett tag att repa sig! Du känner inte av någon eventuell dyning av samma?
    Och du, jag tycker det är rätt vettigt att ge barn saker man vet att de äter när de väl är sjuka. Så fungerar det i alla fall i det här hushållet och det känns bäst!

    Fast den där kräksjukan får gärna hålla sig låååångt borta.
    Kram

  2. Skönt att höra att Elise e bättre! Håller med om att de får äta allt de vill när de e sjuka 😉
    Idag har vi varit på inskrivningen på förl. Nästa vecka e det alltså dags! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *