Dagens träning: Tisdag

Igår passade jag på att träna tillsammans med kadetterna och körde en del av deras träningspass som bestod av cirkelträning.  Jag anpassade övningarna efter min gravida kropp såklart och några av dem fick jag byta ut helt och hållet. Det var kul att få lite pepp för omväxlings skull då vi jobbade två och två under passet!

2 varv. 40 sekunders träning, 20 sekunders vila på varje station. En övning per station.

Utfall – Benböj – Plankan på händerna – Burpees utan hopp – Plankan armbågarna – Sidoutfall – Raka marklyft – Becepscurl – Armhävningar på bosuboll – Powerwalk på stället – Dips mot bänk.

Det är inte bra att utföra övningar där man snedbelastar bäckenet när man är gravid, såsom utfall, jag är därför extra försiktig och håller i mig i en ribbstol och så går jag inte särskilt djupt. Andra övningar som fanns med på det ordinarie schemat som jag bytte ut var sit up´s, men det ska man inte göra för gravidas magmuskler delar ju på sig och jag vill inte ha ett glapp mellan mina raka bukmuskler så därför gjorde jag plankan istället som fokuserar på den inre magmuskulaturen. En övning bestod i att springa på en tjock matta och en annan var rygglyft på mage, den första direkt olämplig och den andra rent omöjlig… Skönt att det finns så många övningar man kan göra istället, det gäller bara att tänka till!

One thought on “Dagens träning: Tisdag

  1. Skönt att hon är bättre!

    Ja visst längtar man till jul nu när man ser bilder från förra julen, skalar en apelsin eller ser glögg i affären..

    Vi har en bugaboo cameleon, bra i stan men värdelös i skogen och snö så i Småland har vi en klassisk emmaljunga och gud vad jag älskar den fjädringen som den vagnen har. Kanske för att den är begagnad också, men ja den är ju inte lika fin förståss hihi

    Ha en härlig fredag!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *