Trädgårdsfix med flickorna

image

Igår tog jag med girlsen ut i trädgården för att göra i ordning den för vintern. Nu hann vi bara börja men det är ju alltid något! Men alltså tiden det tar innan två barn i den åldern är påklädda och utanför dörren. Herregud! Elise sprang runt och busade så länge och på alla tre våningar att jag mist fem gånger var väldigt nära att strunta i allt och stanna inne. Samtidigt var hon ju både rolig och supergo när hon gjorde sådär, men alltså det stöket som blir… Överallt! Och den tid det tar, tid som Tilia hinner tröttna på och själv var jag alldeles svettig innan vi kom ut! Någon som känner igen sig?

image

Väl ute lekte barnen i sandlådan ett tag och Vackraste hunden solade sig i gräset. Själv gjorde jag ett tappert försök att klippa gräset en sista gång för i år, men kom bara en bit innan bensinen tog slut och Tilia moffade sand och Elise försökte rymma, så jag lade ner gräsklippningsprojektet ganska snabbt.

image

Militärpappan tog med Elise till affären för att panta flaskor så Tilia och jag blev ensamma med hunden en stund. Jag plockade av de flesta äpplen från trädet och de som inte är nere nu skänker jag till hungriga fåglar. Tilia var nöjd så länge hon fick pilla och sutta på äpplen…

image

Ungen med kanske världens längsta ögonfransar!

image

En skön höstdag!

4 thoughts on “Trädgårdsfix med flickorna

  1. Felix går hyfsat ok att klä på, honom jagar jag ifatt, klär på och spänner fast i bilstolen eller vagnen. Malva däremot får jag jaga i hela huset och det är alltid en massa som ska göras. Det brukar sluta med att jag hotar att vi går själva och lämnar henne ensam hemma. Då brukar hon komma lommande ut i hallen och tillslut får jag lov att hjälpa henne på med kläderna. Så du är absolut inte inte ensam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *