Träning med Team Militärmamman

image

Sex mammor kom på dagens träning i Bastasjö. Vi sprang i 65 minuter och stannade för styrkeövningar, olika plankor och tempoökningar bland annat. Tre nya deltagare kom och det är alltid extra roligt! Och jag vet att de blev trötta. Det som är så härligt att träna i grupp såhär är att det alltid finns någon på ungefär samma nivå som hjälper till att sporra en att springa snabbare och ta ut sig mer.

image

Längtar redan till nästa pass! Trots att detta blev veckans sjunde träningspass för mig känner jag att träning med Team Militärmamas ger mig massa energi!

5 thoughts on “Träning med Team Militärmamman

  1. dina pass låter så underbara! nu närmar sig flytten för min del och jag planerar och tänker och förbereder för att börja med något liknande! längtar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *