Trädgårdsträning med familjen

image

Sidoplanka

Äntligen har hag fått med Militärpappan på min träning i trädgården och idag körde vi ett pass hela familjen! Supermysigt! Barnen lekte mest och ibland agerade de lite överraskande en extra tyngd… men det gick finfint!

image

Vi hade roligt! Eller, jag hade roligt. Militärpappan hade mest tråkigt visst, han gillade inte cirkelträning. (fast jag tror det beror på att han var så himla trött. Alternativt att han inte hade en boll i alla övningar). Men han kämpade på! Det finns ju massor av olika upplägg på träning i trädgården så jag tar det som en utmaning! Dessutom kommer ni få massa tips på olika träning man kan köra hemma.

image

Axeltrippel
Passet hade nio övningar. Vi körde först 20 repetitioner på varje övning (20 per sida på de övningar med två ben t.ex.) med så lite vila som möjligt. Andra varvet körde vi 10 repetitioner av alla övningar. Sedan kom regnet så det fick räcka. Men det var fullt tillräckligt för idag med hänsyn till både oss och barnen. Passet tog cirka 30 min och vi spelade fotboll som uppvärmning, för då kunde alla vara med.

image

image

Knäböjshopp
Passet:
○ Utfall med bicepscurl
○ Rodd med vikt
○ Burpees
○ Dips mot bänk
○ Fällkniven
○ Löpning i planka
○ Axeltrippel med vikt
○ Knäböjshopp
○ Sidoplanka

image

image

Fällkniven
Detta är ett pass som tränar hela kroppen och det går att både förenkla och försvåra övningarna så de passar de flesta!

image

Utfall med bicepscurl

image

Rodd med vikt

image

Trötta efter ett tufft pass!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *