Träna med mig i Hoglands Park i sommar!

Jag får alltfler förfrågningar om jag kan hjälpa till med träningsupplägg, löpcoaching och kom-i-form-lösningar från fina läsare. Smickrande! Jag hjälper gärna till i den mån jag hinner och har därför bestämt mig för att satsa mer på mitt företag, Militärmamman.

image

På förekommen anledning erbjuder jag därför cirkelträningspass i Hoglands Park, Karlskrona centrum, torsdagar kl 19-20 med start 13/6 till en kostnad av 50 kr/ pass.

Ingen bokning behövs, så bara dyk upp! Vi tränar både styrka och kondition med enkla övningar och kroppen samt mindre vikter som motstånd. Intensiteten bestämmer du själv!  Ta med dig mannen, en vän, mormor eller kom själv!

Hoppas vi ses på torsdag! VÄLKOMMEN!

Mer information finns under fliken ”Träning Karlskrona” högst upp på sidan.

6 thoughts on “Träna med mig i Hoglands Park i sommar!

  1. Vad roligt och stort lycka till!
    Jag kommer att spendera en del tid i Karlskrona i sommar och hoppas kunna delta någon torsdag. Va kul!!

    Martina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *