Träning för en lugn stund

image

Ibland kan barnens gnäll göra mig tokig! Igår var en sådan dag och det tycks liksom mest vara när jag är i närheten. Mamma. Militärpappan grillade kvällens middag i uteköket och jag tränade på gräsmattan. Barnen gnällde. Tillslut drog jag på mig hörselskydden som hängde lättillgängliga på gräsklipparen och fortsatte mitt pass.

Barnen slutade ganska snart att gnälla och jag kunde dra av dem igen. Sen tränade barnen på kullerbyttor på mattan bredvid min resterande tid tills middagen serverades!

Passet är uppdelat i tre block; ett med fokus på balans, ett med pulshöjare och ett med kombiövningar. Jag körde alla övningar på rad med femton reps per övning och/eller sida. Helt utan vila. Två varv direkt efter varandra. Tog mindre än en halvtimme och var sjukt jobbigt och roligt!

Balans:
1.Draken 2.Sidoplanka 3.Handstående
Puls:
4.Upphopp 5.Snabba step up på bänk 6.Burpees
Kombiövningar:
7.Utfall med bicepscurl 8.Knäböj med axelpress

Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *