Träning och energi i Karlstad

Delar av denna vecka har jag varit i Karlstad på Försvarshögskolan för seminarium inom ledarskap som jag arbetar med dagligen. Det har varit ett par mycket givande och energifyllda dagar med så otroligt mycket kompetens,  sådär så jag bara skulle vilja packa ner alla människors kunskap i min ryggsäck och ta med mig hem och liksom plocka fram lite allteftersom!

Det är inte ofta jag har vägarna förbi Karlstad och i närheten bor ju Ida med Alla kan träna, så jag passar på att stanna hos henne över helgen. Igår tog hon med mig på ett pass poweryoga som känns i axlarna idag. Det var väldigt länge sedan jag yogade, det står knappast med på min prioriteringslista men jag kanske har underskattat dess existens för jag gillade det!

image

Vi inledde morgonen med att springa strax efter klockan ringde vid sex. Eftersom Ida gärna springer längre en vanlig lördag i mars än vad jag någonsin gör under träning och eftersom min höft behöver långsam tillvänjning av löpning igen efter allt krabb, så valde vi att springa åt varsitt håll idag.

Ida sprang ungefär 26 km till höger och jag sprang kanske 7 km till vänster. Just nu sitter jag på bussen för att åka ifatt henne så vi kan äta frukost i stan! Det är Ida som står för det innovativa tänket här och jag gillar det skarpt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *