Vårdopp i nya skor

image

Man vet aldrig vad som väntar när man hänger med Ida. Något oväntat har vi idag därför simmat i det så kallade Vänerhavet. Det var en grad i vattnet,  sådär lagom för att vara en lördag i mars alltså och jag kände direkt att jag gladeligen inväntar swimrunsäsongen till maj. Eller varför inte juni?!

image

Mer om vår dag och vad vi gjorde där får ni läsa först nästa vecka. Håll utkik!

image

Vi fick förmånen att prova ett par nya löparskor, Salming speed shoe, från Salming running idag och jag sprang med dem under min runda i förmiddags. Jag gillar dem skarpt! Lätta, snabba och snygga! Kan det här bli årets swimrun-dojjor kanske?

image

7 thoughts on “Vårdopp i nya skor

  1. Snygga och modiga båda två! Finns inte på min karta att hoppa i det kalla vattnet. Gillar dina skor – är de neutrala?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *