Träning vecka 13

Jag har helt kommit av mig med att skriva upp veckans träning och jag vet inte ens varför men nu tar jag upp det igen. Såg att senaste gången jag bloggade det var vecka 3(!), alltså tio veckor sedan! Galet ju. Såklart har jag tränat sedan dess men inte så det syns här. Antar att fokus har legat på annat håll. Här kommer i alla fall min vecka:

Måndag: Powerwalk, 50 min

Tisdag: Simning crawlteknik, 60 min

Onsdag: Löpning lugnt, 20 min

Torsdag: Simning crawlteknik, 60 min

Fredag: Powerwalk, 50 min

Lördag: Vila!

Söndag: Powerwalk, 90 min

Kommentar: Jag har varit sjuk och detta är första veckan jag tränat efter det, så den har varit väldigt lugn och mer till för att sakta väcka kroppen. Övriga familjen har varit sjuka hemma så jag har inte haft möjlighet att komma iväg särskilt mycket och samtidigt varit rädd för att lätt bli smittad igen.

Jag har alltid använt mig av benämningen ”promenad” i mina listor, men har nu beslutat mig för att ändra det till Powerwalk. Det är väl inte riktigt sant, men mer sant än promenad… Jag går fort, blir svettig och andfådd. Kortare och lugna (vanliga?) promenader står inte med i Veckans träning. Det blir ju en del sådana när man har hund, menar jag.

Nästa vecka ökar jag träningsdosen, igen.

7 thoughts on “Träning vecka 13

  1. Min mamma hade köpt presenten i en affär i Stockholm som heter ”Lilla Bus”.

    Ja jag köpte min cykel på Blocket! Jag har aldrig cyklat med barnsits på cykeln, känns lite läskigt men det är det nog inte när jag väl gjort det första gången. Tror att Isak kommer tycka att det är hur roligt som helst. =)

  2. Det är tråkigt med sjuka och förkylningar. Hoppas ni får vara friska snart, då blir det mer tid och ork över till träning. Jag tycker själv det är hopplöst med allt man önskar göra i ”förkylningstider”.

    Ja, Stadium har fina grejer. Känns lite mer ”obebis”. Jag tror de börjar med storlek 86. Det är fortfarande lite stort åt IB. Men jag tänker att hon ska ha jackan även till hösten.

    Kram till Er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *