Träning vecka 20

Måndag: Powerwalk, 50 min + Styrka: rygg + biceps, 60 min

Tisdag: Powerwalk, 75 min

Onsdag: Powerwalk, 70 min + Styrka: bröst+ axlar + triceps, 50 min

Torsdag: Powerwalk, 60 min + Löpning lågintensivt, 100 min

Fredag: Styrka: Ben, mage, 40 min.

Lördag: Vila! (Sjuk)

Söndag: Promenad, 120 min (Sjuk)

Kommentar: Lyfte Elise snett efter en natt på en alldeles för mjuk säng vilket resulterade i enorm ryggvärk – igen. Piss! Antar att nåt är lite galet och borde väl gå till en naprapat för att fixa till det, men väntar ett par dagar för att se om det blir bättre. Igen. Jag är ju alldeles för rörlig och det är det som krånglar till det med min rygg, mera styrketräning och mindre stretch är visst medicinen.

Träningen har gått bra och så även kosten. Jag är nöjd med veckans insats och kör järnet även kommande vecka!

2 thoughts on “Träning vecka 20

  1. Hade ryggskottförra veckan,gick som en defekt ostbåge, alternativt kröp. Ajaja, tiomånaders barn (och att jag rev upp ett golv och kånkade ner det) är ingen hälsokur för ryggen. Hoppas du känner dig bättre nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *