Inte som planerat

Helgen skulle vi spenderat i Högsby där en kusin till Militärpappan konfirmerade sig, men jag och vackraste hunden blev dåliga och fick snällt stanna hemma. Militärpappan tog Elise med sig och åkte ensam medan jag och Vackraste hunden hyrde in oss på Landet hos Hemliga Marie för att vila upp oss och bli friska.

På Landet åt vi god mat, hade sovmorgon och gick långpromenad i skogen. Jag blev bra av den lantliga luften och Vackraste hunden med. Militärpappan hämtade upp oss på vägen hem under söndagen och idag har jag jobbat hela dagen. Elise har skuttat runt med sin gåvagn mest hela dagen och skrikit högt av glädje när den rullar dit hon vill. Hon lastar den med grejer ibland och går tills hon kör fast.

Själv kom jag nyss hem från en skön massage som jag fick i present när jag fyllde år. En värdig avslutning på en måndag, måste jag säga!

4 thoughts on “Inte som planerat

  1. Ert skydd runt braskaminen är väldigt mycket finare än vårat. Vi har delat en gammal spjälsäng och skruvat fast i väggen. Fuuuult!

    Och så lycklig hon ser ut Elise!

  2. Mina vänner arbetar som präster i Högsby kanske någon av dem som konfirmerade kusinen! Hittade hit för ett tag sen via en annan blogg! världen är liten! Här Norrland finns tyvärr också för lite mammabootcamp 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *