Träning vecka 35

Måndag: Promenad, 70 min (6 km)

Tisdag: Promenad,  110 min

Onsdag: Promenad, 60 min

Torsdag: Promenad 90 min + 20 min styrka

Fredag: Morgonpromenad före frukost, 60 min + promenad 60 min

Lördag: Promenad, 70 min (6 km) + styrka 20 min

Söndag: Lugn löpning, 25 min + styrka 20 min

Kommentar: Veckan har varit bra och jag har hunnit med de pass jag förväntat mig. Överlag kännt mig pigg och alert. Styrketräningen består av ett helkroppsprogram med gummiband och kroppsvikt och denna vecka har jag endast kört 1*15 på alla övningar, mest pga tidsbrist men också för att ”väcka” kroppen och börja försiktigt efter ett längre uppehåll. Jag kör som cirkelträning, utan vila mellan de olika övningarna. Gör alla övningar utan problem och kan till och med känna på kvällen att kroppen har fått arbeta! Maten i veckan har varit okej, men ett stort sötsug har infunnit sig på kvällarna. Till nästa vecka ska jag bli bättre på mellanmål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *