Träning vecka 36

Måndag: Promenad, 70 min (6 km)

Tisdag: Vila!

Onsdag: Vila!

Torsdag: Promenad 85 min + 25 min styrka

Fredag: Lugn löpning 37 min

Lördag: Promenad/Löpning 70 min + styrka 25 min

Söndag: Vila!

Kommentar: Veckan har varit ganska okej, men jag har varit sjukt stressad av allt jag skulle hunnit med. Har jobbat tre dagar så träningen har det inte funnits varken tid, ork eller kraft till. Framförallt tiden har varit ett problem eftersom jag är ensam och inte får någon avlastning med Elise och hunden. Vad jag tar med mig till nästa vecka är att sätta mina behov framför det andra. Det vill säga att inte gärna rucka på rutinerna, då det ställer till det för min träning. Jag kan inte gå ut med Elise i vagnen när som helst utan måste passa på de tider hon sover längre perioder. Alltså: Mina behov framför andras.

Jag kör samma styrkeprogram som förra veckan men har nu ökat till 2*10 reps. Då Elise gärna vaknar i samma stund som vi kommer in genom dörren har jag nu börjat ha med mig gummibandet ut på promenaden. Vi stannar på lämplig plats och kör programmet på ca 25 min för att sedan gå vidare. Funkar bra!

Har lagt in lite lugnare löpning i schemat, men inget spikat, utan mest om jag känner för det. Går i nedförsbackarna för att undvika de värsta stötarna och även en del uppför, då jag inte vill pressa för hårt nu i början. Det känns bra även om jag är sjukt mycket tyngre än vanligt och att konditionen inte är på topp direkt. Men båda de sakerna blir ju bara bättre, så det känns ju bra! Jag pressar mig själv en del i alla fall, så att kroppen får arbeta, jag känna mig trött och så att resultat kommer.

Maten i veckan har varit väldigt bra och mellanmålen har funkat utmärkt! Mest blir det osötat fullkornsbröd med keso och skinka. Mums!

2 thoughts on “Träning vecka 36

  1. Vad sjukt, exakt det äter jag också till mellanmål nästan varje dag, ibland blir det knäckebröd istället!

    Vad duktig du är på att träna, jag har kommit igång lite smått men önskar att jag hade tid att träna mycket oftare.

    Ja, hitta en gamling att hälsa på med Elise! Det är något speciellt med att se en 100-åring tillsammans med en 0-åring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *