Träning vecka 40

Måndag: Vila

Tisdag: Promenad, 80 min + Löpning, 30 min

Onsdag: Promenad 30 min + Löpning, 21 min

Torsdag: Vila

Fedag: Promenad, 40 min

Lördag: Vila

Söndag: Promenad, 60 min

Kommentar: Veckan som skulle bli tuffare träningsmässigt blev istället till rena viloveckan! Jag har varit i Halmstad hos Militärpappan och vilat ordentligt. Har inte kännt mig helt hundra och har sovit så mycket jag bara kunnat, dag som natt.

Han är hemma denna veckan och arbetar i Karlskrona så träningen blir enklare att utföra för mig! Ska passa på att gå på pass på gymet! Veckans träning är planerad och jag längtar redan tills morgondagens löppass! På kvällen har jag även ett möte med min nya PT och det ser jag fram emot!

One thought on “Träning vecka 40

  1. Jag önskar mitt träningsschema också såg ut så men jag är ju för lat för att ta mej ut. Får ta ock skärpa till mej. Nu är det ju fantastiskt höstväder också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *