På söndag, på söndag, på söndag…

Den låten har både jag och Militärpappan på huvudet efter en bilfärd från väst till öst med Elise i baksätet. Jag köpte lite barnskivor att lyssna på i bilen och det är ju så många minnen som väcks när vissa låtar kommer upp. Låtar man glömt bort fanns och som man inte visste att man kunde texten på, men upptäcker till sin förvåning att vartenda ord bubblar ur ens mun när musiken börjar spela. Härligt! Den här låten var en av dem! Nu går vi och nynnar på den mest hela tiden…

Idag har vi varit på dop då ett par kompisar döpte sin son till Melvin Våge. Fint tycker jag! Melvin är nästan precis en månad äldre än Elise, så det är extra kul att följa honom och hans framsteg!

Efter smörgåstårta, kladdkaka, smörbulle och kaffe och såklart trevligt mingel med vänner åkte vi hem till Vackraste hunden igen. Mina föräldrar kom på besök en stund och när de gick somnade vi alla fyra! Det var väldigt skönt att få vila en stund med Militärpappan som höll om mig. Det händer alldeles för sällan!

Vackraste hunden vaknade först för hon ville ut på promenad! Jag tog med henne ut så hon fick springa lös i en timme i skogen. Underbart höstväder! Svalt, lite kyligt om näsan, inte så mycket vind och en underbart vacker rödskimrande himmel! Promenaden gav mig massa ny kraft och energi! Perfekt uppladdning inför kommande vecka!

Elise 3 mån

Såhär fin var Elise på Melvins dop idag!

One thought on “På söndag, på söndag, på söndag…

  1. Å vad gott det lät med smörgåstårta! Jag har Chrons sjukdom så jag äter Pentasa för den,och sen B12 och Folacin för att inte det tas upp så bra i tarmen. Så där är det sex tabletter om dagen, då är det inte kul att stoppa i mera. Ha en fin vecka!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *