Träningen

En del av er är intresserade av att veta hur min träningvecka ser ut och jag skriver alltid det ute till höger i bloggen, under ”Om bloggen”. Dessutom publicerar jag alla veckors träning under fliken ”Veckans träning” högst upp på sidan. Där kan ni läsa om alla veckor sedan årets start.

När man läser bloggen från mobilen syns dock inte hur jag tränat i veckan och det är lite synd för vi är många som läser bloggar från telefonen, det är ju bara så smidigt! Därför kommer jag nu att varje söndag publicera en summering av hur träningsveckan sett ut för min del. Styrkepassen skriver jag för det mesta ut med övningar och allt i anslutning till att jag kört passet, men en summering vad jag tränat dag för dag kommer alltså i ett eget inlägg, också.

Jag börjar idag:

TRÄNING VECKA TRETTON:

Måndag: Vila

Tisdag: Rask promenad 110 min

Onsdag: Rask promenad 60 min + Styrka 20 min + Rask promenad 40 min

Torsdag: Rask promenad 120 min

Fredag: Rask promenad 90 min

Lördag: Styrka: Ben, Ry, Ax, Bi 30 min + Rask promenad 60 min

Söndag: Rask promenad 60 min

KOMMENTAR: Känner mig nöjd med veckan då jag fått till långa promenader nästan varje dag. Nästa vecka ska jag lägga in mer styrketräning, två pass ska bli tre! Känner mig pigg i kroppen och kosten fungerar fint. Underbart väder har också hjälpt på traven!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *