Träningstights för gravida

Jag vann ju tävlingen om träningskläder för gravida och fick välja ett plagg ur Flåsa:s kollektion. Självklart valde jag ett par byxor av den enkla anledningen att jag får ont i magen och känner obehag när jag tränar eftersom vanliga träningsbyxor trycker in längst ned på magen.

Här om dagen damp de ner i brevlådan och idag fick jag äntligen chansen att inviga dem. De var fantastiska!! 

Byxorna är jättemjuka och supersköna i ett mycket elastiskt material som gör att de sitter bra nu men även när jag inte är gravid längre. Det är jag extra glad för, för de är så snygga! Mudden kan jag enkelt vika ned när jag inte vill ha den över magen längre och det finns både dragkjedja längst ned samt att det under mudden finns en liten ficka för ipod eller nyckel.

Jag körde ett spinningpass idag och det är då jag brukar känna av obehaget som mest, med byxor som trycker längst ner på magen men idag kände jag ingenting. Efteråt var det styrketräning en liten stund och då kändes det också bara hur bra som helst! Mjukt och lent och skönt.

Jag rekommenderar verkligen alla gravida att skaffa ett par byxor som dessa! Det är Flåsa:s första kollektion och bara det känns ju lite speciellt. I kollektionen finns även linne, tröja och jacka. HÄR beställer du dina träningskläder för gravida!

Min jätte-gravida mage vecka 30.

image

image

Kolla in de snygga detaljerna såsom turkos dragkjedja och ”Flåsa”-trycket i reflex på vaden!

6 thoughts on “Träningstights för gravida

  1. Hej! Tänkte bara fråga, jag såg att du tar fexim, men får du tag i dem fortfarande? Jag är rädd de har slutat tillverkats, har letat på flera apotek så tänkte bara kolla med dig om du har hittat de? Jag vill också nämligen, gillar de 🙂 /Lisa

    • Hej!
      Tyvärr är det som du säger, de har slutat tillverkats och ingen verkar veta varför. Typiskt! Jag hade ett trepack kvar hemma från min förra graviditet som inte var för så länge sedan. Men snart är de slut och jag har fått köpa Niferex istället. Köpte droppar men vet inte alls hur de är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *