Träningsvärk och sovsnurr

Hade lovat mig själv en timmes thaimassage idag men med min träningsvärk finns det inte en möjlighet att jag ska kunna slappna av där. Imorgon räknar jag också bort för då lär det vara värre… Fast jag har liksom inte haft någon vidare träningsvärk på ungefär hur länge som helst, så jag välkomnar den! Det var alltså tre timmars tuff träning jag behövde för att få känna av att jag faktiskt har muskler!

Vädret idag är grått och jag har fått sovmorgon till halv elva! Eller ja, om man räknar bort att jag satt inne hos en klarvaken Elise från halv fem(!) till sex innan jag väckte Militärpappan för skiftbyte. Halv fem liksom, jag som skrev igår att jag tyckte att kvart i sex var för tidigt. Jag bör kanske förtydliga att halv fem också är för tidigt att gå upp och börja dagen. Gäsp!

Det här med att sova ”igen” sen som jag gjorde några timmar idag är verkligen ingenting som passar mig. Jag blir helt jättearg och trött och håglös och hjälplös. Och hopplös. Först nu, efter storstädning av husets två av tre våningar känner jag mig redig igen.

Käre Gud, vad är det för fel på mig?

6 thoughts on “Träningsvärk och sovsnurr

  1. Det är hemskt tidigt, Billy vaknade 04:45… blää… Varför?!!
    Kom på att jag kan gå upp och städa eftersom jag aldrig hinner det efter jobbet…om jag orkar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *