Tre timmars träning

Efter tre träningspass idag sitter jag nu i soffan och känner mig alldeles sådär lagom brutalt jättetrött i kroppen. Och som jag älskar den känslan! Mamma/Baby-passet under förmiddagen gick mycket bra och jag känner mig nöjd med de förändringar jag gjorde sedan förra veckan!

Jag vikarierade idag som instruktör i Löpgruppen på gymmet och fick fria händer. Deltagarna var supernöjda och det värmde gott och gjorde mig väldigt glad! Jag körde löpning med stopp där vi gjorde dips, olika plankor och armhävningar, utfallsgång i brant backe, snabba step down från parkbänk, successiv tempoökning samt backruscher.

Med tanke på deltagarnas ålder känner jag att denna träning verkligen passar alla!

Direkt efter en timmes löpning åkte jag vidare mot Västra mark för träning med Team Militärmamman. Vi hade ju en gästinstruktör, Anna som driver företaget Wellivate. Hon jobbar med hälsa och friskvård både för privatpersoner och företag och en del av hennes verksamhet är träning både på individuell och gruppnivå. Hon körde ett Crossnature-pass med oss som var roligt och precis så tungt som man själv önskade.

image

Ryggträning

image

Balans, ben, rumpa och core i Draken

image

Jag vet i alla fall en som kommer sova som en sten hela natten!

3 thoughts on “Tre timmars träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *