Tredje veckans resultat

Så lite som jag tränat och rört på mig över huvud taget den senaste veckan har jag inte gjort sedan jag vet inte när. Trots detta har jag fått resultat åt rätt håll. Tack och lov! Det är som årets Personliga Tränare Seth Ronland säger:

”Nummer ett är kost, nummer två är kost, nummer tre är styrketräning och nummer fyra är konditionsträning”.

För kosten har jag skött bra under veckan som gått, sånär på den där dagen då jag undkom döden genom att äta choklad… Veckans resultat i siffror redovisas nedan. Inom (parentes) står totalt antal cm sedan jag körde igång min utmaning för tre veckor sedan:

Midja: – 2 cm (– 13 cm)

Rumpa: – 1 cm (– 8,5 cm)

Lår: – 1 cm (– 3 cm)

Arm: +/- 0 cm (- 2,5 cm)

Vikt: – 0,4 kg (Sedan strax innan förlossning totalt – 19,5 kg)

 

3 thoughts on “Tredje veckans resultat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *