Blogger Appreciation Award

Jag har fått en award från Lelack! Vad roligt, tack!

Reglerna för nomineringen:

1. Tacka den som nominerat dig med en länk i ditt inlägg.

2. Svara på 4 givna frågor.

3. Nominera så många läsare/besökare du önskar.

4. Låt de du nominerar veta genom tex en kommentar, e-mail.

Frågorna och svaren:

1. Hur länge har du bloggat? 

På den här bloggen sedan slutet av 2009. Innan dess hade jag en liten matblogg där jag publicerade recept, mest för att ha dem samlade någonstans, men tröttnade väldigt fort.

2. Vad var största anledningen till att du började blogga?

Jag blev gravid och letade information om graviditet på nätet. Mest gillade jag att läsa berättelser ur andra gravida kvinnors liv och halkade då in på bloggar. Innan dess hade jag typ aldrig kollat på någon blogg i hela mitt liv (jag vet, jag är lite sen av mig…). Jag kände en stor lust att dokumentera min egen graviditet på liknande vis och få en massa tankar och åsikter på pränt. Till en början var jag hemlig och detta av främst två anledningar:

1. Jag hade inte berättat om min graviditet för det hade inte gått så långt och jag hade fått ett missfall några månader tidigare, så jag ville vänta och känna mig mer säker på att bebisen skulle stanna kvar den här gången.

2. Jag ville skriva om saker och händelser på mitt arbete som jag inte ansåg vara okej och var inte beredd att just då vara så pass obekväm och sticka ut hakan för mycket. Det är jag nu.

3. Vilken typ av bloggar följer du?

Jag läser många bloggar som skrivs av träningstokiga mammor (precis som jag). Sedan läser jag bloggar av andra militärmammor och militärfruar, bloggar som är mina vänners, bloggar som skrivs av Militärpappans vänner som nu även är mina vänner, träningsbloggar, hundbloggar, matbloggar, och personliga bloggar som skrivs med sylvass penna. Jag följer även en pappablogg. Det jag kan säga att jag inte följer alls är modebloggar och kändisbloggar som inte intresserar mig över huvud taget.

4. Nämn en sak du skulle vilja förbättra med din blogg?

Designen. Som det ser ut nu har jag ett förinställt gratis tema som jag valt på wordpress. Jag älskar wordpress men kan verkligen ingenting om det här med inställningar och design och kraffs… Jag har köpt www.militarmamman.com och är i farten att flytta dit. Mumari ska hjälpa mig med designen och allt annat som jag själv inte har hjärnkapacitet till. Väl där hoppas jag kunna få till en snygg design och framför allt en bra layout så allt hamnar där jag vill ha det. Träningen vill jag kunna dokumentera snyggare till exempel, som i en egen flik. Och så vill jag ha mina färger, färger som jag gillar!

Mina nomineringar:

Snart Vuxen: En härlig träningstokig tvåbarnsmamma med massa energi och två lurviga katter.

Hyperballad-poetry: En fikagalen pedagog till tvåbarnsmamma med husrenovering på landet och lägenhet i stan.

Stark på riktigt: En till mamma med träningsvansinne som ska bli (eller kanske redan är?) stark på riktigt.

Mamma i form: En gravid mamma och hennes träning och tankar kring hälsa.

If food was a religion: Mat och hälsa enligt en chokladbesatt mycket matmedveten mamma som studerar kostvetenskap.

Tänk vad många coola mammor det finns!!

5 thoughts on “Blogger Appreciation Award

  1. Söta du!! Tack 😀 Jag ska ta mig an utmaningen imorgon (nu ska jag sova så jag hinner sova lite innan minstingen börjar hojta… vilket kan vara vilken minut som helst :p)

  2. Ohhh vad roligt att läsa och vad roligt att du hade en matblogg först, men som du säger kanske man tröttnar efter ett tag. Jag är i alla fall jätteglad att du startat denna blogg och spännande att se din nya sedan =D,

    Ja, men eller hur, skitsamma om jag köpt godis och de köpt ett äpple typ, löjligt att påpeka. Haha, ja jag har också ätit lite för mycket

    Kramar fina du

  3. Pingback: Jag har fått en award | Stark på riktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *