Trettio mils dagsutflykt

Vi åkte till Kalmar för att gå en stund på Ikea igår. Vi ska göra klart duschrummet i källaren och hittade lite av det vi behöver på Ikea. Det var härligt att få umgås bara vi och att inte ha en massa annat som egentligen borde göras, det var längesedan!

image

Vi åt lunch på Ikea och barnen sov i bilen på väg därifrån. Vi körde till Högsby och bjöd in oss på middag, en omväg på fjorton mil, men det var det såklart värt! Barnen var glada över att få träffa Frökenfarmor och Målarfarfar igen och myste och busade i flera timmar.

Jag hade packat ner löparkläderna och tog en kortare runda på drygt fem kilometer i månskenet där jag försökte hålla tempot högre än jag brukar. Jag är överlag dålig på att springa snabbt utan är en seg jävel och bra på att springa långt istället. Mer snabbhetsträning för min del i vår! Måste pressa mig själv mer, kräkträna lite!

När vi körde hem hann vi prata medan barnen sov i baksätet. Vi drömde om trädgårdsmys, altanhäng och ett alldeles eget utekök!

Idag lyser söndagssolen från en klarblå himmel! Önskar er en underbar dag!

4 thoughts on “Trettio mils dagsutflykt

  1. Åh, så härligt med en sådan dag!
    Vi har haft det nästan så i helgen, minus utflykten. Fixat och donat inne och med bilen, fått fart på planer om förvaring och förbättring. Varit en runda på Ikea och kollat runt, beställt träningsgrejer och kunnat vara ute i solen utan att ha något ”måste göra”. Skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *