Trevligheter och bärmackapärtips

Lunchen idag spenderades med arbetskamraterna inne på Marinmuseums restaurang, mycket trevligt! På vägen hem tog vi en vända förbi Leksakshuset för att köpa en ny tunna för använda blöjor att ha på toaletten. Vår gamla har gått sönder för längesedan men nu står jag verkligen inte ut med odören som sprids på toaletten där vi har skötbordet. Hur gör alla som har skötbordet i typ sovrummet eller barnrummet? Ja, nu har vi en ny tunna i alla fall! Återstår att se hur den fungerar.

På Leksakshuset stötte vi på Emma och Agnes och de hade inget speciellt för sig så de följde med hem och lekte en stund. Väldigt trevligt och välbehövligt både för Elise och mig. Elise älskar att vara med andra barn och jag tycker vi är det alldeles för sällan! Och för min egen del var det skönt med lite vuxensnack, mamma till mamma. Emma är verkligen en härlig tjej som jag är glad att jag träffat!

Agnes är en spännande tjej, tycker Elise. Vackraste hunden tycker visst likadant

Agnes är en spännande tjej, tycker Elise. Vackraste hunden tycker visst likadant

Vid 17-tiden kom Mormor och Morfar på besök. De lekte med Elise som var på toppenhumör och jag gick ett varv med Vackraste hunden. Tack för hjälpen och sällskapet!

På en av många rastningar med Vackraste hunden idag hade jag Elise i BabyBjörnen på magen. Det var ett tag sedan sist, vagnen har lämpat sig bättre till vinterunderlaget.  Och sedan sist har Elise visst växt. Tur att man är en stark kvinna! Över 10 kg i BabyBjörn är, om inte jättetungt, i alla fall ganska otympligt. Och så är maxlasten 12 kg så nu funderar jag på vad för ny bärmackapär vi ska skaffa inför sommarens äventyr? Har sett bilder på en del bloggar där barnen sitter i en typ av ryggsäck. Tips mottages tacksamt!

Snart för stor för BabyBjörnsåk.

Snart för stor för BabyBjörnsåk.

6 thoughts on “Trevligheter och bärmackapärtips

  1. Jag bär E i en Patapum. Där kan man bära på ryggen eller barnet vänt mot sig. Det är hur som helst en otrolig skillnad mot att bära i Babybjörnen.

    • Är det en slags sjal, Caroline? Jag ser gärna en typ av ”väska” som man kan ställa av sig när barnet fortfarande är i, om du förstår vad jag menar?.
      Eller är Patapum ett märke med många produkter?

  2. Hej! tack själva för lekstunden igår. Välbehövlig som du skrev och tack detsamma för att ni är så goa du och Elise. Vi träffas gärna igen snart kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *