Tur i oturen

image

Jag lagade fetaostfyllda biffar till middag idag och serverade en god sallad till med spenat, babytomater, fetaost och päron. Sött, salt och alldeles jättegott!  Såsen som vi hade till är en turkisk yoghurt med en klick creme fraiche och citron, salt och peppar.

image

Vår bil har varit på service under dagen och när jag kom dit för att hämta den så var den inte riktigt klar… typiskt. Fast jag såg en väldigt bra möjlighet i det, nämligen att jag skulle kunna få en härlig och på många sätt välbehövlig kvällspromenad! Så jag gick dit i 50 minuter med musik i öronen i stekhet kvällssol. Himla bra ändå tycker jag! Lite smygfys sådär på kvällskvisten skadar aldrig.

Det blir en tidig kväll för mig ikväll för natten till idag har varit ganska dryg med två klarvakna ömsom skrikandes småtroll med bestämda uppfattningar om nattens dyrbara sömntimmar… pjuh! Militärpappan kom hem efter en vecka borta med, så jag ska passa på att ge honom en extra puss innan jag somnar. Livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *