10 thoughts on “Två på en

    • Onödigt köp tyvärr. Oftast sover de så små ju och då lyfter jag enklast bara över henne som hon är i vagnen eller babyskyddet och lägger lager av filtar på henne istället. Tror jag använt overallen två eller möjligen tre gånger och det tycker jag inte är värt nästan 500 spänn som den kostade!

  1. då köper vi inte en sån 🙂
    ja jag tycker deras kjolar är fina synd bara att jag sålde iväg min :/ men ser på hemsidan att dom har den på rea!

  2. så klart vi vill forstätta läsa, så skriv om det du brukar! vart hittar jag receptet på dom där frukostbullarna ? och du är den nya skötväskan bra! tusen frågor jag vet men det är ju för att du brukar komma med bra svar 🙂 ha en bra dag kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *