Tvåtimmarspromenad och bullbak

Efter jobbet idag var Militärpappan och jag på promenad med vackrste hunden. Det var underbart vårväder och vi gick en runda vi inte gått på väldigt länge. Jättefin natur precis vid havet och vackraste hunden var lycklig, sprallig och galen! Som vanligt.

Jag hade glömt hur lång den där rundan var. När jag tänker lite närmare på det så har jag nog aldrig gått den förut. Jag har alltid sprungit. Lägg till en graviditet i 27:e veckan på det och rundan tog oss 2 timmar! Fast vi gick ganska fort ändå. Enligt mig (som vanligtvis är mästare på att gå sjukt snabbt). Enligt Militärpappan var det en lugn promenad (Säger han som knappt hinner med mig i vanliga fall). Utvärdering: En lugn promenad, men dock i två timmar!

Jag är mycket glad att jag orkar och mår fint! Många av mina gravida kompisar har inte den möjligheten att röra sig så mycket. Jag är så tacksam!

Kvällen har jag ägnat åt att baka bullar, som fick toppbetyg av Militärpappan! Själv äter jag mest deg. Den var också god, för er degälskare där ute. (Det måste finnas fler än jag..?) Sen har jag lagt ett par bud på Tradera också, mina första. Där ska man ju hänga som nybliven mamma eller motsvarande, har jag läst… Var tvungen att testa. Än har jag inte lyckas ropa hem något, men vi får väl se.

Under dagen har jag även hunnit med ett styrkepass på gymmet, så jag känner mig rätt så trött i kroppen nu när det nalkas sängdags. Så där så jag längtar efter att få krypa ner i sängen, så det ska jag göra nu.

3 thoughts on “Tvåtimmarspromenad och bullbak

  1. Vad skönt att du fortfarande kan träna och gå långa promenader, det kommer du helt säkert ha tillbaka sen, till förlossning och återhämtning efteråt. Keep it up!

  2. Nääää – inte äta deg! Jag ägnar mig gärna åt resultatet däremot.

    Förra graviditeten var jag som en yster kalv hela tiden, hoppade och hjulade mig nerför berget på självaste dagen då det startade. Nu är jag lite mindre mobil utan att klaga för mycket.

    Jag tycker det är roligt på Tradera. Det finns massor med barnkläder för 1 kr om man inte kräver POP och andra mer märkesmässiga modeller. Och det gör inte jag. Och så gillar jag återanvändatanken. Men jag slipper gärna den gamla loppiga kassen från fasters kollegas morbros halvfrus barn, med jätteunderliga och puttenuttiga könsstereotypa plagg med nallar och sånt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *