Idag afrodansade jag in påsklovet

Efter jobbet idag var jag och vackraste hunden på en underbart härlig vår-promenad precis vid havet! Jag älskar denna underbart vackra stad! Nära havet och naturen och tillräckligt liten för att man ska kunna gå en promenad utan att stöta på en enda människa. Precis så var det idag. Igen.

Till middag åt vi matjesill, gräddfil och gräslök. Mmmm… Bara nypotatisen som saknades så vi fick ta gammelpotatis istället, men det funkade det med. Sommarkänsla!

Sen drog jag till gymmet och körde ett pass afrodans. Gud, det var längesen, men fruktansvärt roligt! Kände mig helt galen för man rycks liksom med så mycket av musiken och allt flaxande med det löst hängande håret och galna jätte-rörelser. Jag kunde göra allt utom en enda grej där man skulle snurra runt sig själv och liksom vicka på midjan samtidigt. =S Där var magen liksom lite ivägen, om jag säger så. Så himla kul!

Efter afron träffade jag vacker-bästis för en fika på Waynes. Så skönt att träffas och prata, prata, prata. Kändes lyxigt att ses på ett café i vanliga kläder och utan hundar runt knäna… Vi ses ju ofta, men nästan uteslutande med vildhundarna. Då är vi iklädda våra finaste joggingbyxor, mössa, vantar och en sliten jacka med bajspåsar hängande ut från fickorna. Typ. Så det är så kul att se varandra när vi är normala. Så normala vi två nu kan bli… i är så fina!

Nu har jag skjutit ut mig från jobbet till förmån för påsklov! Yey! Hoppas på att komma tillbaka med ny kraft och energi på Tisdag. Det börjar ju bra i alla fall! Jag säger bara T.G.I.P! (Thank God It´s Påsklov!)

2 thoughts on “Idag afrodansade jag in påsklovet

  1. Halkade in här från en annan blogg och har en stark känsla av att vi har träffats. Lite mycket saker som stämmer. Kan det vara så att jag var hemma hos dig med Helena på julpyssel i vintras? Ska inte skriva mer eftersom det verkar som att du vill vara anonym, men kolla in på min blogg om det låter bekant…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *