Underbara vänner!

Vilken dag! Fullt ös – medvetslös! För en höggravid i alla fall. Elise vaknade strax före klockan sex och sedan dess har det gått i ett tills hon somnade vid nitton. Men det har varit himla trevligt idag och jag har träffat fler vänner än på länge! Härligt!

Efter förskolelämning och promenad med Finaste grannen gick jag hem och pluggade ett par timmar innan det var dags att hämta Elise igen. Det tog ett tag innan hon somnade och sedan fick jag väcka henne vid kvart i två så hon skulle somna ikväll. Medan Elise sov bakade jag en kladdkaka med vit choklad och marängtäcke som vi sedan fikade på när min Faster och hennes tre barn kom på besök. Den var uppskattad! Elise busade järnet med mina kusiner och jag kunde prata en stund med Faster och fick hjälp med att plocka i ordning i köket.

Tänk vad roligt man kan ha det med en mössa!

Tänk vad roligt man kan ha det med en mössa!

Fika!

Fika!

Kusinerna blev avlösta av Natalie och Melvin som förgyllde min dag genom att laga middag som vi åt tillsammans. Fatta lyxen att bli bjuden på middag i sitt eget hem. Underbart! Barnen lekte så fint och vi hann prata en hel del med. När de åkte var det dags för kvällsrutin här hemma och Elise somnade vid nitton efter en kvarts nattning.

Jag är ensam ikväll för Militärpappan arbetar och kommer först imorgon så det har varit extra uppskattat med alla fina människor som förgyllt min dag! Tusen tack, fina ni!

Kvällshäng med polar´n!

Kvällshäng med polar´n!

4 thoughts on “Underbara vänner!

  1. Underbar dag – men vad sjutton var det där för avancerad kladdkaka? Snacka om att bräcka mig totalt.. 😉 Fast min är ju slut nu då, så jag borde väl kanske baka en ny.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *