Världens sämsta mamma

Jaha. Nu har jag förstört min dotter för all framtid. Jag har, av misstag, gett henne nässpray för vuxna idag. Inte nog med det- utan två sprut i varje näsborre! Behöver jag säga att jag mår dåligt?

Jag sa till Militärpappan att jag inte tänkte googla på hur farligt det var, för jag vill inte veta. Och vad kan jag göra nu liksom? ”Hon dör väl ändå inte”, fick bli min döva-det-dåliga-samvetet-kommentar… ”Nej, visst men hon lär inte ha något luktsinne genom hela sitt liv”, svarar min psykologiske man.

Förmodligen är jag världens sämsta mamma. Och Militärpappan verkar inte vara sen att skriva under på det… med kommentarer som ”Det är från ARTON år, Frida!”, ”Det är som att du gett henne två starköl” och ”Hon verkar ha jätteont i näsan”.

Tack, min kära make för all kärlek och stöttning.

10 thoughts on “Världens sämsta mamma

 1. Äh! Jag har gjort samma misstag för ett tag sedan och Cajsa mår så bra så! Och då jag är Världens Bästa Mamma så betyder inte detta någonting.

 2. Ähh tror inte det är ngn fara en engånggrej sådär, det är så lite som kommer in,
  Behöver nog inte vara orolig, läs heller ej på intenet som du skriver för att där kan det vara vem som som skrivit och det är bara tokigt.

  KRAAAAM

 3. Hahaha, förlåt att jag skrattar men din kära makes kommentarer är ju precis vad man vill höra i en sån situation!
  Hon kommer med all säkerhet att överleva även detta och troligtvis kommer även luktsinnet finnas kvar=)

 4. NEJ! Du är inte världens sämsta mamma, även om det kan kännas så när man råkat göra fel. Men jag tror liksom de andra som kommenterat att det inte är någon fara när det är en engångsgrej. Hoppas ni får en trevlig helg!!!

 5. Du är INTE världens sämsta mamma, detta vet jag med säkerhet eftersom att du med största sannolikhet kommer att kolla cirka 5 ggr så det är rätt nässpray nästa gång 😉 det första tecknet på att man är världens bästa mamma är att man lär av sina misstag! Du är helt fantastiskt suverän Frida, även en supermamma gör mänskliga misstag.
  Ang nässprayen så kan jag som sjuksköterska säga såhär: hon blev säkert lite öm i näsgångarna men vid en engångsföreteelse är det snabbt övergånget. Du kan ju skölja näsan med lite koksaltlösning det närmsta dygnet. Kramar!

 6. Men du skriver ju så roligt att jag inte kan låta bli att skratta! En höggravid kvinna ska inte hålla på och mixtra med mediciner och sånt, det är inte ditt fel att det blir fel då! Hon tar nog ingen skada av det alls, inte efter en enda gång.
  Trevlig helg på er!

 7. nnej men gud! oroa dig inte!!
  jag råkade ge Elias 10ml lepheton! dvs hostmedicin med morfin i!!!!
  han skulle ha 2ml! 😉
  jag är sunkig på siffror och läste fel…. så jag hällde upp 20ml.. som tur var hann jag reagera på det hela INNAN jag skulle få i honom resten som var kvar.. dvs jag tog en spruta och drog in.. och tänkte va fan?.. sprutan rymde 5ml…… och han skulle som sagt bara ha 2ml..
  jag vet inte hur jag tänkte.. men tvingade Anders att ringa 112 och blev kopplad till giftinformationscentralen då.. 😉
  Elias blev speedad sedan slockande han bara rakt av 30min senare.. 😉 så ingen fara på taket.. 😀

  Men jag hann bli hyffsat hysterisk innan dess ändå :))
  kraam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *