Ur mitt liv:

Saker som hänt de närmaste dagarna:

 • Jag har glömt hunden utanför affären och inte kommit på mig själv förrän jag gått i tio minuter utan henne…
 • När Elise och Militärpappan var på Maxi utbrister Elise mycket högljutt ”MAMMA!” när de går förbi en skyltdocka i underkläder. (Som jag övat!)
 • Jag har gått med på att se några avsnitt av ”Karatefylla” och måste motvilligt erkänna att scenerna med tjejerna är sjukt roliga! De måste vara tagna direkt ur verkligheten. Till en viss gräns i alla fall… Kolla!! (Varning för känsliga läsare utan sjuk humor).

Kan man skylla på amninghjärna och sömnbrist?. Jag kom i alla fall ihåg att ta med mig barnen från affären. Än så länge…

5 thoughts on “Ur mitt liv:

 1. Haha de e tur det 🙂 har en x kolega som glömda att han inte Åkte komunalt till banken så han glömde kidzen i bilen utanför banken.. Blev poppis att åka till mc donalds och toysr us sedan… Välj vad ni vill å säg inget till mamma….

 2. Amningshjärna, absolut! Men så länge man kommer ihåg barnen är det ju ok, en och annan kaffekanna har man ju ställt i kylen förståss.
  Ha en trevlig söndag 🙂

 3. hahaha!! inte lätt alla ggr…
  jag gjorde sådär många ggr i gymnasiet.. glömde att jag hade cyklat till tåget på morgonen och gick hem från tåget på eftermiddagen… 😉
  numera är jag lite mera senil och kan få panik och tro att jag har glömt mobilen i affären.. frågar alltid i panik Anders vart min mobil är samtidigt som jag känner på byxfickorna.. sen är det han som har den i sin ficka..

  en gång var jag o min kompis och shoppade.. jag hade väl en 5-6kassar med kläder… min kompis tog kassarna och gick för att möta sin kille och jag gick in i provhytten på ginatricot för att prova lite kläder..
  väl i kassan för att betala får jag världens PANIK och säger till kassörskan att jag ställt i från mig kassarna på golvet och nu är de BORTA!!! så hon ringer efter vakten…… sen kommer min kompis med kassarna i händerna… och jag tar tag i henne, högröd i ansiktet och rusar därifrån…. jag var max 22år när detta inträffade dessutom… haha … hönshjärna! 😛

  är nog lite tankspridd.. helt enkelt.. :)))
  skönt att du inte glömt barnen i affärn iaf haha :)))
  kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *