Ny energi

image

Igår testade jag att gå och lägga mig tidigt. Det var evigheter sedan jag gjorde det för på något sätt verkade jag inte behöva sova så mycket som höggravid. Annat är det som tvåbarnsmamma. Människa vad trött man blir av att amma typ konstant och vara vaken halva nätterna, minst. Idag känner jag mig utvilad och mer energisk igen. Skönt!

Jag var förbi Tuffbästis igår kväll med Tilia en sväng. Hon bor i samma område som den störtsköna barnmorskan som förlöste Tilia och jag hade köpt en blomma som vi ställde på hennes trappa lite diskret sådär. Vill ju inte störa eller inkräkta såklart så att ställa den där kändes okej. Det var ett kort i med en liten hälsning.

Hon ringde förresten under gårdagen och frågade hur jag upplevt förlossningen och hur allt funkade och kändes nu. Kan inte erinra mig om att någon gjorde det när Elise fötts. Kändes superbra i alla fall!

Idag har Vackerbästis hälsat på och vi gick på promenad i en och en halv timme. Så underbart! Igår gick jag med en längre runda fast då var jag ensam med två barn i vagnen och en hund vid sidan. Det gick över alla förväntningar, måste jag säga och det var en aningens lättnad för mig. Jag är ju snart ensam med barnen och hunden eftersom Militärpappan ska tillbaka till jobbet om ett par dagar. Och börjar såklart med att åka ut på sjön i tre dagar. Tur att jag gillar utmaningar!

8 thoughts on “Ny energi

 1. Så skönt att lägga sig i tid och så mysigt med bästis på besök =D

  ja, tycker att det är lite ohyffs, kan tycka det är lite sådär sött och sexigt om man ex är på kalas och smyger iväg i ett hörn då de andra gått och satt sig i ett annat rum eller så, så står man typ kvar i hallen för sig själva och småhånglar lite eller så. Men näee inte sådär, det störde ju oss.

  jag hade lust att resa på mig, eller att säga, är det ok om ni gör det där sen, hehe

 2. vi gör det bra vi miltärfruar! men ibland fattar jag inte hur man ska orka och folk runt en fattar inte varför man gnäller ”du valde ju honom” jo men jag valde inte hans arbetstider man kan ju liksom inte välja kärleken utifrån hans jobb eller ?!?
  vad sött av dig med blomman! säkert uppskattat! kram

 3. Oj vad överraskad och rörd jag blev när jag skulle hämta tidningen i går. Vilken fantastisk blomma! Tack så hemskt mycket! Jag är så glad att ni fick möjligheten att uppleva en drömförlossning. Önskar er en härlig vår med många långa och sköna promenader!

 4. Vilken mysig gest med blomman, så härligt! Klart man måste ha lite utmaningar i vardagen, annars skulle det inte vara något roligt. Eftersom A är genomförkyld med feber igen har jag beslutat för att det blir en förskolefrivecka här hemma, så jag får nog utmaningar så det räcker och blir över. Promenader däremot blir det nog värre med, men jag undrar jag om det inte börjar bli dags att ge sig iväg ut på kvällarna när sambon kommer hem från jobbet. Fast än är det lite för mörkt för det.

 5. Att vara själv har faktiskt gott över förväntan men astrid är lugn som en filbunke när det bara är vi. När vi sedan är två vuxna då testar hon järnet. Men men, har iof ingen hund som behöver rastas.. men du ska se att det går toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *