Utflykt vid vattnet

image

Efter att jag städat frysen och Elise sovit middag packade jag ner mellanmålet i vagnen och så gick vi på promenad ner till ån för att fika lite och mata änderna. Solen har varit stark hela dagen lång och även om det blåste en del så var det väldigt skönt ute. Vi fikade på en brygga och småpratade lite under tiden.

image

Elise pratar mycket med ljudhärmande ”ord” som brum-brum åt bil och vov-vov åt hund. Kråka säger hon dock och sen kraxar hon som de låter för att sedan säga hej då, för det var så de gjorde, hon och Farmorn, igår när hon lärde sig att en kråka var en kråka. Så, för att hänga med i hennes snack behöver man veta lite om de senaste dagarna i hennes liv, då kan det vara riktigt intressant att föra ett ”samtal” med sin ettochetthalvtåring!

image

När vi skulle från bryggan igen ville Elise inte åka vagnen utan istället gå själv och hon gick en riktigt bra bit och stannade vid varje stor pinne och sa ”titta” med stora ögon och öppen förvånad mun, vilket hon också kommit på i veckan som gått. När jag säger att vi ska fortsätta gå säger hon hej då till pinnen och vinkar.

image

Vi stannade och lekte lite i en lekpark på vägen hem och nu har vi ätit middag. Jag har hängt tvätt, sorterat lite kläder och hämtat förvaringsaskar från uthuset som jag sorterat kritor i åt Elise. Nu har jag tagit fram min yogaboll och får väl sätta mig och studsa en stund med en kopp hallonbladste i näven. Alla sätt är bra, har jag hört…

10 thoughts on “Utflykt vid vattnet

 1. Dumma lur, hade skrivit långt men det bara försvann.. attans.
  Men ja, härligt att äta mellis ute, vill också ut, blir knäpp här!
  Visst är det underbart när man kan börja prata med dem! här är astrid så förnuftig så hahahaa
  Kramar

 2. Blir du piggare ju längre du får vara gravid? Låter ju som att du har överskottsenergi i kroppen minst sagt. Skönt att få lite utlopp för det!

  Och du, kul är det faktisk inte att behöva köpa dator, men jag har ju bara haft jobbdatorn tidigare och den ska lämnas in snart. Har inte heller varit Mac frälst, men jo- numera får jag sålla mig till skaran. Var glad så länge du inte testar, det är så mycket billigare så! 😉

 3. Jösses vad du får mycket uträttat. Se dessa dagar som bonus för dig, dina nära och ditt hem. Gissa hur mycket som blev ogjort och hur många jag inte hann att umgås med i lugn och ro innan bebisen var född. Båda mina hade den goda smaken att komma två veckor tidigt, skönt att slippa vänta, men dom sagt: de där sista bestyren och mysiga mötena blev jag utan.
  Kom ut nu, bebis, det är Mello ikväll, inte missa!

  • Åh, vad fina! Jag hade såna ryska ”riktiga” när jag var liten, de borde vara här i någon kartong. Men de här var ju roliga med! Sätts upp på Elises önskelista. Tack för tipset!

 4. Ohh duktig du är och frosta av frysen det behöver verkligen jag med, städa det överhuvudtget både kyl & frys, fniss

  Men jag smälter såå sööööööt hon är, på bild 1 och 2 vill man ju bara krama henne, diggar hennes stil, som ett litet paket där hon sitter =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *